Dansk Bioøkonomi Konference 2019
Oplæg fra Dansk Bioøkonomi Konference 2019
I september 2019 afholdes Dansk Bioøkonomi Konference 2019 og her kan du se oplæggene:
Oplæg fra konferencen
Velkomst og introduktion
v/ Kell Andersen, projektleder hos Agro Business Park/INBIOM
Nye produktionsformer kan gavne klima og bæredygtighed
v/ Uffe Jørgensen, centerleder, Center for Cirkulær Bioøkonomi/ Aarhus Universitet
Bæredygtig forretning med FN´s Verdensmål
v/ Gitte Joo Madsen, Management PA-Marketing Communications Coordinator, Unibio A/S
Bæredygtigt protein "Made in Denmark" - hvordan og hvornår bliver det en god forretning
v/ Lars Hvidtfelt, godsejer og formand for Dansk Protein Innovation
Protein og kostfibre af rester fra ølbrygning
v/ Karin Beukel, CEO & Co-founder, Circular Food Technology
Det Nationale Bioøkonomipanel - fokus på biomaterialer som nyt dansk forretningsområde
v/ Asbjørn Børsting, formand for Det Nationale Bioøkonomipanel
Kan sukkerroer være kick-start til bæredygtig dansk produktion af biopolymerer?
v/ John Jensen, Senior Group Advisor, Nordic Sugar
Funding som gør en forskel - crowd funding
v/ Nicolai Jæpelt, Crowdfunding Chef, COOP Crowdfunding
Potentiale i udnyttelse af lokal biomasse til tekstil-fremstilling
v/ Birgit Bonefeld, postdoc, Green Biorefinery technologies AU
Hvordan kan en region understøtte grøn omstilling og overgang til biobaserede materialer?
v/ Rasmus Nielsen, bæredygtighedskonsulent, Region Hovedstaden
Hvorfor organic recycling?
v/ Heidi von Bülow, ejer og stifter af Maistic Bio Group
Håndtering af komposterbart plast i cirkulær økonomi
v/ Morten E. Gyllenborg, udviklingsdirektør, Solum A/S
Bio-case fra en plastproducent
v/ Flemming Christiansen, markedsudviklingschef, SP Moulding
Pitch
v/ Claus Madelung, forretningsudvikler hos Business Lolland-Falster
Melormedyrkning i stalden - erfaringer fra en frontløber
v/ Dorte Svenstrup, melormeproducent, Heimdal Entofarm
Roeblade og strandopskyl? Hvor finder vi økonomisk og bæredygtigt larvefoder?
v/ Lars-Henrik Lau Heckmann, sektionsleder, Bio- og Miljøteknologi, Life Science, Teknologisk Institut
Perspektiver i grøn ammoniak
v/ Emil Drazevic, Assistant Professor, Institut for Ingeniørvidenskab Aarhus Universitet
Biogas - katalysator for grøn omstilling - hvad er næste skridt?
v/ Bruno Sander, faglig direktør, Foreningen Biogasbranchen
Bæredygtig landbrugsproduktion under transparente solfangere
v/ Michael Vater, Executive Vice President, Better Energy A/S
Hvordan sikres "bæredygtighed" og hvor bevæger begrebet sig hen?
v/ Marianne Thomsen, professor ved Institut for Bioscience, Aarhus Universitet
Lancering af Agri-Aqua Innovation Denmark
v/ Brian Thomsen, direktør hos Dansk Akvakultur
Muslinger - business case baseret på opsamling af næringsstoffer
v/ Per Dolmer, Orbicon
Ny forskning: Produktion af dværg-regnorme
v/ Martin Holmstrup, professor, Institut for bioscience, Aarhus Universitet og Kirsten Engell-Sørensen, direktør, Fishlab
Blå turisme - Ny oplevelsesøkonomi som samtidig er løftestang for havbaseret fødevareproduktion?
v/ Lykke Hjorth Klos, naturvejleder, Naturlykke og Marie Louise Friderichsen, projektlederbæredygtig turisme, Gate21
Blue Platform
v/ Efthalia Arvaniti, programchef, SUBMARINER Network
Case: Quinoa - ny sund råvare klar til hylderne
v/ Lars Hvidtfeldt, godsejer og quinoaproducent
Case: Postholderens Sted - udvikling af nye fødevarer med lokale råvarer
v/ Birte Pawlik, ejer og udvikler
Case: Foreningen for fremme af afsætning af vildt
v/ Christian Clausen, formand