Gå til hovedindhold

Dansk Bioøkonomi Konference 2019

Oplæg fra Dansk Bioøkonomi Konference 2019

29. nov. 2021

Indhold

    I september 2019 afholdes Dansk Bioøkonomi Konference 2019 og her kan du se oplæggene: 

    Oplæg fra konferencen

    Velkomst og introduktion
    v/ Kell Andersen, projektleder hos Agro Business Park/INBIOM

    Nye produktionsformer kan gavne klima og bæredygtighed
    v/ Uffe Jørgensen, centerleder, Center for Cirkulær Bioøkonomi/ Aarhus Universitet

    Bæredygtig forretning med FN´s Verdensmål
    v/ Gitte Joo Madsen, Management PA-Marketing Communications Coordinator, Unibio A/S

    Bæredygtigt protein "Made in Denmark" - hvordan og hvornår bliver det en god forretning
    v/ Lars Hvidtfelt, godsejer og formand for Dansk Protein Innovation

    Protein og kostfibre af rester fra ølbrygning
    v/ Karin Beukel, CEO & Co-founder, Circular Food Technology

    Det Nationale Bioøkonomipanel - fokus på biomaterialer som nyt dansk forretningsområde
    v/ Asbjørn Børsting, formand for Det Nationale Bioøkonomipanel

    Kan sukkerroer være kick-start til bæredygtig dansk produktion af biopolymerer?
    v/ John Jensen, Senior Group Advisor, Nordic Sugar

    Funding som gør en forskel - crowd funding
    v/ Nicolai Jæpelt, Crowdfunding Chef, COOP Crowdfunding 

    Potentiale i udnyttelse af lokal biomasse til tekstil-fremstilling
    v/ Birgit Bonefeld, postdoc, Green Biorefinery technologies AU

    Hvordan kan en region understøtte grøn omstilling og overgang til biobaserede materialer?
    v/ Rasmus Nielsen, bæredygtighedskonsulent, Region Hovedstaden

    Hvorfor organic recycling?
    v/ Heidi von Bülow, ejer og stifter af Maistic Bio Group

    Håndtering af komposterbart plast i cirkulær økonomi
    v/ Morten E. Gyllenborg, udviklingsdirektør, Solum A/S

    Bio-case fra en plastproducent
    v/ Flemming Christiansen, markedsudviklingschef, SP Moulding

    Pitch
    v/ Claus Madelung, forretningsudvikler hos Business Lolland-Falster

    Melormedyrkning i stalden - erfaringer fra en frontløber
    v/ Dorte Svenstrup, melormeproducent, Heimdal Entofarm

    Roeblade og strandopskyl? Hvor finder vi økonomisk og bæredygtigt larvefoder?
    v/ Lars-Henrik Lau Heckmann, sektionsleder, Bio- og Miljøteknologi, Life Science, Teknologisk Institut

    Perspektiver i grøn ammoniak
    v/ Emil Drazevic, Assistant Professor, Institut for Ingeniørvidenskab Aarhus Universitet

    Biogas - katalysator for grøn omstilling - hvad er næste skridt?
    v/ Bruno Sander, faglig direktør, Foreningen Biogasbranchen

    Bæredygtig landbrugsproduktion under transparente solfangere
    v/ Michael Vater, Executive Vice President, Better Energy A/S

     

    Hvordan sikres "bæredygtighed" og hvor bevæger begrebet sig hen?
    v/ Marianne Thomsen, professor ved Institut for Bioscience, Aarhus Universitet

    Lancering af Agri-Aqua Innovation Denmark
    v/ Brian Thomsen, direktør hos Dansk Akvakultur

    Muslinger - business case baseret på opsamling af næringsstoffer
    v/ Jonas Rubæk, landmand, Soesmarke

    Ny forskning: Produktion af dværg-regnorme
    v/ Martin Holmstrup, professor, Institut for bioscience, Aarhus Universitet og Kirsten Engell-Sørensen, direktør, Fishlab

    Blå turisme - Ny oplevelsesøkonomi som samtidig er løftestang for havbaseret fødevareproduktion?
    v/ Lykke Hjorth Klos, naturvejleder, Naturlykke og Marie Louise Friderichsen, projektlederbæredygtig turisme, Gate21

    Blue Platform
    v/ Efthalia Arvaniti, programchef, SUBMARINER Network